Cristiano Ronaldo a debutat cu gol la Juventus

Campioana Italiei, Juventus, joacă an de an un meci amical înaintea startului noului sezon din Serie A în compania echipei a doua a clubului din Torino, Juventus B.

2906 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a debutat cu gol la Juventus

Foto: Hepta

Pentru partida amicală de duminică, în primul 11 creionat de Allegri s-a aflat şi portughezul Cristiano Ronaldo, care nu şi-a dezamăgit fanii.

Fostul galatic, a avut nevoie de 8 minute pentru a-şi pune numele pe tabela de marcaj. Cristiano Ronaldo primit o pasă în adâncime şi a şutat fără speranţe pentru portarul echipei a doua, Loria.

Tehnicianul italian a ales un sistem 4-2-3-1, cu Bernardeschi, Dybala şi Douglas Costa în spatele lui Ronaldo. Surpriza lui Allegri a venit prin titularizarea fundaşului Bonucci, care a revenit la "Bătrâna Doamnă", după ce anul trecut s-a transferat la AC Milan. Jucătorul de 31 de ani a fost aplaudat de suporterii torinezi.

În minutul 13, Juventus B a reuşit să marcheze, însă în propria poartă. Scorul a fost dus la 3-0 pentru echipa mare. Dybala a înscris în minutul 31, iar partida continuă să fie tot mai atractivă pentru publicul venit la meci. După alte nouă minute, Dybala a reuşit dubla şi a dus scorul la 4-0.

La pauză, Massimiliano Allegri l-a scos pe Cristiano Ronaldo. Printre modificările făcute în echipă, Pjianic, Mandzukic şi Khedira au intrat pe teren. În minutul 67, croatul de 32 de ani, Mandzukic, a marcat golul cu numărul 5 al partidei.

5 minute mai târziu, partida s-a întrerupt din cauza fanilor. Au invadat terenul. Diferenţa faţă de alte partide este că aceasta este tradiţia, suporterii au voie să intre pe teren pentru a lua autografe şi a face poze cu idolii lor.

Partida nu s-a mai reluat, iar Juventus A s-a impus cu 5-0 în faţa celor de la echipa B.

"Bătrâna Doamnă" va deschide noul sezon din Serie A, sâmbătă, 18 august, când va juca în deplasare cu formaţia Chievo Verona.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici