Cristiano Ronaldo a dezvăluit noi detalii despre starea mamei sale. „Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere”

  • Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un accident vascular cerebral
  • În prezent este în stare stabilă şi se recuperează în spitalul din Funchal, potrivit forbalistului
135 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a dezvăluit noi detalii despre starea mamei sale. „Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere”

Sursa: Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, care a suferit, marţi, un accident vascular cerebral. Dolores Aveiro este în stare stabilă şi se recuperează în spitalul din Funchal.

„Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere pentru mama mea. Este în stare stabilă şi se recuperează în spital. Eu şi familia mea vrem să mulţumim personalului medical care o îngrijeşte şi vă rugăm politicos să ne oferiţi puţină intimitate la acest moment", a spus Cristiano Ronaldo, pe Twitter.

După ce a fost confirmat accidentul vascular cerebral, mama lui Ronaldo, în vârstă de 65 de ani, a fost supusă unei trombectomii mecanice pentru a debloca artera şi a permite circulaţia sângelui şi a oxigenului la creier. La scurt timp, a sosit la spital şi Cristiano, care a primit o zi liberă din partea clubului Juventus.

La începutul anului trecut, Dolores Aveiro a declarat că se luptă pentru viaţa sa, după ce problemele de sănătate au reapărut. Ea s-a recuperat după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2007, însă boala a recidivat, scrie Daily Mail.

În 2009, Ronaldo a donat 100.000 de lire sterline pentru construierea unei secţii speciale bolnavilor de cancer, chiar în spitalul în care mama sa este tratată acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici