Cristiano Ronaldo a dezvăluit secretul corpului său perfect sculptat: „30 de minute de soare pe zi”

Portughezul, mereu în formă, a explicat în documentarul „Totul sau Nimic”: „Este esenţial să ai un nivel ridicat de vitamina D. Soarele este liber şi luarea lui timp de o jumătate de oră îţi ajută sistemul imunitar. De asemenea, vitamina C şi Omega 3 sunt de ajutor".

980 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a dezvăluit secretul corpului său perfect sculptat: „30 de minute de soare pe zi”

Cristiano Ronaldo a dezvăluit secretul corpului său perfect sculptat: „30 de minute de soare pe zi”

Pentru Cristiano Ronaldo, expunerea la soare este unul dintre secretele formei sale fizice perfecte. Campionul portughez a povestit asta în cadrul documentarului dedicat lui Juventus, „Totul sau Nimic”, difuzat pe Amazon Prime. „Soarele este bun pentru corpul meu. Dar dacă aş sta aici toată ziua, m-ar răni, mi-ar face riduri. În schimb, 30 de minute (nu mai mult), mă fac să mă simt bine. Am 36 de ani şi sunt încă aici”.

CR7 a adăugat: „Cel mai important lucru este să ai vitamina D bună şi bogată. Soarele este liber şi luarea lui timp de o jumătate de oră îţi ajută sistemul imunitar. Ajută şi un conţinut ridicat de vitamina C şi Omega 3”.

Beneficiile soarelui, se ştie, sunt multe. Între 80 şi 90 la sută din vitamina D este activată cu soare şi este nevoie de foarte puţin pentru a avea oase mai puternice.

Ronaldo se teme de riduri. Una dintre numeroasele consecinţe ale expunerii excesive la soare, împreună cu cancerul de piele, de exemplu.
Fostul jucător al lui Juventus, acum la Man. United, a adăugat: „Sunt medicul meu personal, propriul meu antrenor mental şi nutritionist. Dacă faci lucrurile corect, vei fi mai bun decât ceilalţi”.

Portughezul este foarte strict din punct de vedere alimentar si nu permite alcoolul în rutina lui zilnică. Începe ziua cu un mic dejun cu şuncă având un nivel scăzut de grăsimi, brânză şi iaurt. La prânz alege salată şi pui sau peşte, mai ales ton, cu salată, ouă, măsline şi roşii.

Există două variante pentru cină, unde încă o dată alternează carnea şi peştele, precum calamarul, friptura şi peştele-spadă, dar şi Bacalao a la Brasa, un preparat portughez pe bază de cod foarte îndrăgit. Atât de mult încât l-a „impus” la Manchester United.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici