Cristiano Ronaldo a donat bani pentru cei afectaţi de incendiul din Madeira

Cristiano Ronaldo a oferit un ajutor în bani locuitorilor din Madeira, afectaţi de un grav incendiu de vegetaţie, ce a ajuns şi în zona de locuinţe. Peste 1.000 de persoane au fost evacuate până acum din calea flăcărilor.

1667 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a donat bani pentru cei afectaţi de incendiul din Madeira

Cristiano Ronaldo a donat bani pentru cei afectaţi de incendiul din Madeira (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Insula Madeira se confruntă cu un incediu foarte grav de vegetaţie, care a ucis până acum 3 persoane şi alte 300 au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, zeci de persoane au rămas fără locuinţe, care au fost distruse de flăcări. Autorităţile din Portugalia au cerut ajutorul Uniunii Europene, deoarece nu pot face faţă unei asemenea calamităţi.

Misiunea pompierilor este îngreunată de vântul puternic, care face ca flăcările să se extindă. Poliţia a arestat deja mai mulţi suspecţi, despre care se crede că au declanşat focul. Printre aceştia, un tânăr de 23 de ani.

În acest context, Cristiano Ronaldo - născut şi crescut în Madeira - a oferit un ajutor financiar. Banii au fost donaţi pentru sprijinirea persoanelor care au avut de suferit în urma acestui incendiu. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici