Cristiano Ronaldo a fost lovit de o brichetă, Atletico Madrid riscă trei meciuri fără spectatori - VIDEO

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribune, la meciul cu Atletico Madrid, din Cupa Spaniei, incident în urma căruia arena Vicente Calderon ar putea fi închisă chiar şi pentru trei partide.

354 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a fost lovit de o brichetă, Atletico Madrid riscă trei meciuri fără spectatori - VIDEO

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Ronaldo a fost lovit de o brichetă galbenă în momentul în care se îndrepta spre vestiare, la pauza meciului, după ce marcase cele două goluri ale madrilenilor, anunţă cotidianul As.

Deşi iniţial responsabilii arenei au anunţat că agresorul a fost reţinut, ulterior s-a aflat că autorul nu a fost identificat, el reuşind să fugă.

Cristiano Ronaldo a fost înlocuit în minutul 75 de Jese, însă antrenorul Carlo Ancelotti a afirmat că acesta se simte bine şi nu are niciun fel de probleme.

Potrivit regulamentului federaţiei spaniole, Atletico Madrid riscă o amendă de 3000 de euro şi închiderea arenei Vicente Calderon pentru până la trei meciuri.

Echipa Real Madrid s-a calificat în finala Cupei Spaniei, după ce a învins, cu scorul general de 5-0, formaţia Atletico Madrid, în semifinalele competiţiei.

Marţi, Real s-a impus în deplasare, scor 2-0, prin reuşitele lui Cristiano Ronaldo din minutele 6 şi 14, ambele din penalti.

În tur, Real Madrid a câştigat, cu scorul de 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici