Cristiano Ronaldo a lansat „Cupa sufrageriei" şi a stabilit un prim record

  • Starul portughez a lansat o nouă provocare pe site-urile de socializare
  • Este vorba de „Cupa sufrageriei”
950 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a lansat „Cupa sufrageriei" şi a stabilit un prim record

Cristiano Ronaldo a lansat „Cupa Sufrageriei" şi a stabilit un prim record

Cristiano Ronaldo continuă să îşi ţină fanii ocupaţi. După ce a postat un clip video în care s-a lăsat tuns de iubita lui, starul portughez a lansat o nouă provocare pe site-urile de socializare.
 
„Cupa Sufrageriei" este provocarea câştigătorului a cinci Baloane de Aur.
 
„Salutare! Aceasta este prima ediţie din "Cupa Sufrageriei". Vă voi arăta câte repetări voi putea face în 45 de secunde".
 
După cele 142 de repetări executate în 45 de secunde, portughezul şi-a invitat fanii să îi învingă recordul: „Acum, arătaţi-mi ce puteţi!".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici