Cristiano Ronaldo a marcat golul 600 al carierei

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a marcat golul cu numărul 600 al carierei în meciul de sâmbătă seară, cu Inter Milano. În actuala stagiune din Serie A, portughezul are 20 de reuşite pentru Juventus, dar titlul de golgheter este departe.

232 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a marcat golul 600 al carierei

Cristiano Ronaldo a marcat golul 600 al carierei

Principalul marcator este veteranul Quagliarella, 22 de goluri, dar mai este depăşit şi de alţi doi atacanţi. Ronaldo a atins o bornă importantă a golurilor marcate la fiecare echipă pentru care a evoluat. Totul a început în octombrie 2002, când juca la Sporting Lisabona. A marcat primul gol al carierei într-un meci de campionat, cu Moreirense. Şase ani mai târziu a venit şi golul 100, dar în tricoul lui Manchester United. A urmat transferul la Real Madrid, unde a marcat nu mai puţin de 450 de goluri în 438 de meciuri. A înregistrat golurile 200, 300, 400 şi 500. Acum, tot la un meci din campionat, dar pentru Juventus, portughezul a ajuns la reuşita 600.

Ca o comparaţie, rivalul Messi este şi el la un pas să ajungă la 600 de goluri. Două îl despart de performanţa pe care, cel mai probabil, o va bifa până la finalul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici