Cristiano Ronaldo a primit un cadou de Crăciun de la un coleg de la Juventus

Cristiano Ronaldo se pregăteşte de Sărbătoarea Crăciunului, iar cadourile nu lipsesc din peisaj.

266 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a primit un cadou de Crăciun de la un coleg de la Juventus

Cristiano Ronaldo a primit un cadou de Crăciun de la un coleg de la Juventus

Omniprezent pe site-urile de socializare, atacantul lui Juventus a postat o poză în care îl are alături pe fiul său cel mare, Cristiano Junior, iar în spatele lor se află un tablou cu imaginea portughezului.

Opera de artă a fost realizată de un artist de tatuaj din Florenţa, Murran Billi, care a postat pe contul său de Instagram o fotografie în momentul în care picta tabloul.

"Cadou de Crăciun din partea lui Bernardeschi pentru Cristiano Ronaldo", a fost explicaţia realizării operei de artă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Dec 24, 2018 at 1:38am PST

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici