Cristiano Ronaldo, ales cel mai bun fotbalist din lume în 2013 de revista World Soccer

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a fost ales de revista World Soccer cel mai bun fotbalist din lume în 2013, el devansându-i pe argentinianul Lionel Messi şi pe francezul Franck Ribery.

750 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, ales cel mai bun fotbalist din lume în 2013 de revista World Soccer

Cristiano Ronaldo, ales cel mai bun fotbalist din lume în 2013 de revista World Soccer

Ronaldo a mai fost ales cel mai bun din lume de această publicaţie în 2008, informează worldsoccer.com.

"Acest premiu este o recunoaştere a formei uimitoare a lui Ronaldo la Real Madrid în ultimele 12 luni, precum şi a rolului său în calificarea Portugaliei la Cupa Mondială. În noiembrie, el a marcat toate cele patru goluri ale naţionalei ţării sale în play-off-ul pentru CM", notează sursa citată.

Cel mai bun antrenor a fost ales Jupp Heynckes, care a câştigat în sezonul 2012/2013, cu Bayern Munchen, campionatul Germaniei, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor.

Bayern Munchen a fost desemnată echipa anului.

World Soccer a întocmit clasamentele celor mai buni jucători, antrenori şi echipe ale anului în urma voturilor unui juriu format din jurnalişti sportivi şi oameni de fotbal din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici