Cristiano Ronaldo, cel mai popular sportiv pe Facebook

Atacantul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este sportivul în activitate cu cei mai mulţi fani în reţeaua de socializare Facebook, scrie, miercuri, cotidianul Marca.

48 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, cel mai popular sportiv pe Facebook

Cristiano Ronaldo, cel mai popular sportiv pe Facebook (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotbalistul are circa 3,2 milioane de fani pe Facebook şi devansează sportivi precum Roger Federer (3,18 milioane de fani) sau Michael Phelps (2,86 milioane).

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 24 de ani, sosit la Real Madrid de la Manchester United în vara anului 2009, este jucătorul cel mai scump din istoria fotbalului, transferul său costând circa 94 de milioane de euro.

Balonul de Aur 2008 este şi cel mai rentabil jucător din istoria clubului după ce, conform presei, generează câştiguri de 80 de milioane de euro din publicitate pe an.

Potrivit Marca, preşedintele american Barack Obama este cea mai populară personalitate pe Facebook, cu peste 7 milioane de fani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici