Cristiano Ronaldo deschide fotbalul în Italia. Juventus - AC Milan este primul meci oficial din ţară

  • Returul semifinalei din Cupa Italiei Juventus - AC Milan va fi primul meci oficial, de la reluarea fotbalului în Italia.
  • În partida tur, Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea, scor 1-1.
  • Italia a suspendat fotbalul pe 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.
628 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo deschide fotbalul în Italia. Juventus - AC Milan este primul meci oficial din ţară

Cristiano Ronaldo deschide fotbalul în Italia

Fotbalul se reia în Italia cu partida din semifinalele Cupei Italiei, dintre Juventus şi AC Milan. Cele două echipe au remizat în meciul tur, 1-1, jucat pe 13 februarie. Atunci Juventus a egalat, după ce Cristiano Ronaldo a transformat un penalty în minutul 90+1. AC Milan are un absent important. Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat în luna mai. Suedezul a ajuns la Milano în decembrie şi a jucat în 10 meciuri, marcând de 4 ori. 

Sunt mulţumit cu ce am văzut zilele acestea la antrenamente, dar răspunsul îl vom afla în timpul meciului. Fiecare jucător a trăit în moduri diferite această perioadă”, a spus Maurizio Sarri, antrenorul echipei Juventus. 

În campionat, Juventus este lider cu 63 de puncte, în timp ce AC Milan este pe 7 cu 36 de puncte. Pe 22 iunie, Juventus va juca cu Bolgna şi tot atunci AC Milan va merge pe terenul grupării Lecce. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici