Cristiano Ronaldo, despre Balonul de Aur: Nu premiile câştigate individual contează, ci cele colective

Juventus se pregăteşte pentru un nou meci din faza grupelor a Ligii Campionilor. Marţi, 22 octombrie, campioana Italiei o aşteaptă acasă pe Lokomotiv Moscova. Partida din etapa a treia va fi de la ora 22:00.

130 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, despre Balonul de Aur: Nu premiile câştigate individual contează, ci cele colective

Cristiano Ronaldo, despre Balonul de Aur: Nu premiile câştigate individual contează, ci cele colective

În cadrul conferinţei de presă susţinută înaintea meciului cu gruparea rusă, Cristiano Ronaldo a fost întrebat ce ar alege dintre câştigarea trofeului Ligii Campionilor cu Juventus şi obţinerea celui de-al şaselea Balon de Aur.

"Noi vrem să câştigăm campionatul, Cupa Italiei şi Liga Campionilor. Cred că Juventus trebuie să ţintească sus, aşadar vom încerca să câştigăm toate trofeele puse în joc. Ştim că va fi difcil, dar cred că este posibil.

Nu am nimic de spus referitor la premiile indivisuale. Nu asta contează. Dacă reuşim să câştigăm trofee cu echipa, atunci vor veni şi cele individuale", a spus Cristiano Ronaldo, care a vorbit şi despre jocul formaţiei Juventus sub conducerea tehnicianului Maurizio Sarri:

"Cred că echipa joacă mai bine, avem încredere în noi. Jucăm un fotbal diferit faţă de cel din trecut, atacăm mai mult. În ceea ce mă priveşte pe mine cred că postul meu este aproape la fel, deşi am mai multă libertate acum. Suntem în proces de îmbunătăţire, dar suntem fericiţi că facem totul pas cu pas".

În grupa D din Liga Campionilor, după două runde, Juventus este lider cu patru puncte, la egalitate cu Atletico Madrid. Pe locul trei este Lokomotiv Moscova cu trei puncte, în timp ce ultima poziţie este ocupată de Leverkusen cu zero puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici