Cristiano Ronaldo, dezamăgit de colegii lui de la Juventus după eliminarea din Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo a fost eliminat din Liga Campionilor.

226 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, dezamăgit de colegii lui de la Juventus după eliminarea din Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo, dezamăgit de colegii lui de la Juventus după eliminarea din Liga Campionilor

Ajax i-a scos din competiţie pe cei de la Juventus, bianconerii fiind unii dintre favoriţii la câştigarea trofeului, iar starul lusitan şi-a ieşit din minţi şi a făcut un gest care nu s-a văzut la TV, dar, totuşi, a fost surprins de camere şi a ajuns în presa din Spania.

Dezamăgirea lui Ronaldo a fost cruntă când Ajax a eliminat-o pe Juventus. Transferul lui în Italia a fost făcut tocmai pentru câştigarea Ligii Campionilor, însă "Bătrâna Doamnă" s-a oprit în sferturile de finală, iar acest lucru a adus un val de frustrare în rândul celor de la Juventus.

Camerele TV l-au surprins pe Ronaldo la doar câteva secunde după încheiere meciului în momentul în care făcea un gest incalificabil la adresa coechipierilor săi. "Au făcut pe ei! Ce să fac de unul singur?", se poate traduce gestul obscen făcut de Cristiano Ronaldo la adresa propriei echipe.

Totuşi, Juventus a aproape de câştigarea titlului în Italia, al optulea la rând. Trupa lui Allegri mai are nevoie de doar un punct pentru a-şi asigura matematic coroana de campioană în Serie A. Şase etape mai sunt de disputat din acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici