Cristiano Ronaldo dezminte un posibil transfer la Real Madrid

Atacantul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a negat informaţiile apărute, săptămâna trecută, în presa engleză, legate de un posibil transfer al său la gruparea Real Madrid, la finalul acestui sezon.

209 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo dezminte un posibil transfer la Real Madrid

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De fiecare dată este aceeaşi întrebare. Vă spun că sunt foarte fericit la Manchester şi cred că este clubul ideal pentru mine", a declarat internaţionalul portughez, luni, în conferinţa de presă dinaintea partidei cu FC Porto, din sferturile Ligii Campionilor.

Cotidianul britanic The Guardian a scris, week-endul trecut, că fotbalistul portughez nu a renunţat la ideea de a pleca la Real Madrid în vară, în ciuda eşecului transferului său din sezonul precedent. Sursa citată a notat că ar fi fost începute negocieri între cele două cluburi în vederea plecării jucătorului pentru suma de circa 75 de milioane de lire sterline.

Atacantul lusitan a adăugat că este convins că gruparea de pe arena "Old Trafford" este capabilă să-şi atingă toate obiectivele propuse pentru acest sezon, în special să cucerească Premier League şi Liga Campionilor. "Putem să câştigăm tot în acest sezon. Putem să învingem pe FC Porto şi să ajunge mai departe în competiţe. De asemenea, suntem şi cea mai bună echipă din Anglia, am demonstrat acest lucru şi trebuie să continuă să rămânen lideri", a continuat Ronaldo.

Partida dintre Manchester United şi FC Porto, cotând pentru primul tur al sferturilor Ligii Campionilor, va avea loc marţi, de la ora 21.45, pe stadionul clubului din englez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici