Cristiano Ronaldo: Este o zi specială, am câştigat prima oară Supercupa Europei

Jucătorul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, marţi seară, că este extrem de fericit pentru că a câştigat Supercupa Europei cu formaţia madrilenă, mai ales că acest trofeu îi lipsea din palmares, informează uefa.com.

203 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Este o zi specială, am câştigat prima oară Supercupa Europei

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este o zi specială pentru mine, este prima mea Supercupă a Europei. Echipa a fost minunată şi am meritat acest titlu. Mă simt bine pentru că am marcat două goluri importante. Vreau să le mulţumesc suporterilor, acest titlu este pentru ei, mereu sunt alături de noi", a declarat Ronaldo.

Formaţia Real Madrid, deţinătoarea Ligii Campionilor, a câştigat Supercupa Europei, după ce a învins, marţi, pe Cardiff City Stadium, cu scorul de 2-0, echipa FC Sevilla, deţinătoarea Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în minutele 30 şi 49.

Real Madrid a mai câştigat Supercupa Europei în 2002, când a învins Feyenoord, scor 3-1, în timp ce FC Sevilla s-a impus în 2006, scor 3-0, cu FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici