Cristiano Ronaldo, jucătorul meciului, Cristian Tello, "trompeta" din El Clasico

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a fost desemnat de cotidianul madrilen As jucătorul meciului câştigat de Real Madrid, scor 2-1, pe Camp Nou, cu FC Barcelona, în timp ce catalanul Cristian Tello a fost ales "trompeta" din El Clasico.

452 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, jucătorul meciului, Cristian Tello, "trompeta" din El Clasico

Cristiano Ronaldo (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"A apărut când echipa avea nevoie şi a amuţit Camp Nou cu un gol ce poate valora cât un titlu", scrie As despre Cristiano Ronaldo.

Un alt jucător de la Real Madrid, Mesut Ozil, a fost ales "Lordul mecului": "A recuperat bine şi a dat claritate echipei. A oferit o pasă strălucitoare de golul lui Cristiano Ronaldo".

În schimb, doi jucători de la FC Barcelona, Cristian Tello şi Dani Alves, au fost "personajele negative" ale meciului.

"La un duel cu Cristiano, în minutul 75, i-a dat o urâtă lovitură portughezului. Nu a văzut cartonaşul galben", a notat As despre Dani Alves, care a primit titlul de "Durul meciului".

"Trompeta" partidei a fost Cristian Tello: "A pierdut în faţa lui Arbeloa şi nu a trecut niciun moment de acesta. Mai mult, a fost egosit şi ratangiu", a subliniat As.

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FC Barcelona, în etapa a XXXV-a a campionatului Spaniei, în celebrul El Clasico, în care jucătorii antrenaţi de Jose Mourinho au stabilit un record de goluri marcate într-un sezon - 109.

Golurile madrilenilor au fost înscrise de Khedira '17 şi Cristiano Ronaldo '73. Pentru FC Barcelona a înscris Alexis, în minutul 70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici