Cristiano Ronaldo, nevoit să anuleze o şedinţă de autografe la Istanbul, din motive de securitate

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a fost nevoit să anuleze din motive de securitate o şedinţă de autografe la Istanbul, unde s-a aflat la invitaţia preşedintelui clubului Beşiktaş, Yildirim Demiroren, el limitându-se să îşi salute miile de fani prezenţi la eveniment de la un balcon.

266 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, nevoit să anuleze o şedinţă de autografe la Istanbul, din motive de securitate

Cristiano Ronaldo, nevoit să anuleze o şedinţă de autografe la Istanbul, din motive de securitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cotidianului Takvim, Cristiano Ronaldo a fost invitat de Demiroren la deschiderea centrului comercial ce poartă numele preşedintelui clubului Beşiktaş.

Fotbalistul a sosit la Istanbul, sâmbătă seară, cu un avion privat, iar de la aeroport a fost transportat cu elicopterul la hotel. După ce s-a odihnit puţin, Ronaldo a plecat împreună cu Demiroren către centrul comercial. Acolo, cei doi au ieşit la un balcon cu vedere la strada Istiklal, unde se adunaseră mii de fani ai fotbalistului. Cristiano Ronaldo a salutat mulţimea, afirmând pentru mass-media că este bucuros că se află în Turcia şi că a fost întâmpinat de un număr atât de mare de fani. Întrebat dacă va ajunge vreodată să joace în Turcia, el a răspuns: "Sunt încă foarte tânăr şi am contract cu Real Madrid. Însă nu se ştie ce va fi în viitor. De ce nu?".

Portughezul a renunţat însă la şedinţa de autografe ce fusese anunţată pentru seara respectivă şi pentru care miile de suporteri s-au strâns în faţa centrului comercial cu mai multe ore înainte. El a părăsit centrul comercial fără să acorde autografe, din cauza aglomeraţiei foarte mari şi a măsurilor insuficiente de securitate.

Cristiano Ronaldo va mai petrece câteva zile în Turcia, la Bodrum, pe iahtul lui Demiroren, împreună cu iubita sa Irina Shayk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici