Cristiano Ronaldo nu va juca în meciul cu Liechtenstein

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo este gripat şi a fost înlocuit cu Eliseu în lotul reprezentativei lusitane pentru meciul amical de miercuri, cu Liechtenstein, a anunţat Federaţia de la Lisabona.

18 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo nu va juca în meciul cu Liechtenstein

Cristiano Ronaldo nu va juca în meciul cu Liechtenstein (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eliseu joacă la formaţia Lazio Roma, care a câştigat, sâmbătă, Supercupa Italiei, învingând, la Beijing, campioana Internazionale Milano, scor 2-1.

Cristiano Ronaldo fusese convocat de selecţionerul Carlos Queiroz pentru meciul cu Liechtenstein, după ce atacantul a participat la turneul echipei Real Madrid în SUA, însă, luni, clubul spaniol anunţase că portughezul are o stare gripală şi ar putea declina convocarea.

Meciul amical Liechtenstein - Portugalia se va disputa miercuri, la Vaduz, şi este ultimul pentru lusitani, înaintea jocurilor decisive de calificare la Cupa Mondială din 2010, cu Danemarca (la 5 septembrie) şi cu Ungaria (la 9 septembrie).

Portugalia ocupă locul al treilea în clasamentul grupei 1 a preliminariilor din zona europeană, cu nouă puncte, la egalitate cu Suedia şi la şapte puncte în urma liderului Danemarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici