Cristiano Ronaldo, Portugalia: Obiectivul era să câştigăm meciul, dar e bine că ne-am calificat

Naţionala Portugaliei a remizat, miercuri, scor 3-3, cu prima reprezentativă a Ungariei, în ultimul meci al grupei F de la Euro 2016, şi a obţinut calificarea în optimile de finală, iar Cristiano Ronaldo a declarat, la final, că importantă era calificarea în fazele eliminatorii.

3 afișări

După ce în primele două meciuri, cu Islanda (1-1), şi cu Austria (0-0), Cristiano Ronaldo a marcat două dintre golurile echipei sale în meciul cu Ungaria, care, surprinzător, a termina grupa F pe primul loc. Portughezii au fost conduşi de trei ori, dar de fiecare dată au reuşit să revină.

"Un meci nebun. Am fost de trei ori eliminaţi din competiţie în timpul jocului, am fost conduşi, dar am reuşit să revenim. A fost dificil, obiectivul nostru era să câştigăm, dar este bine că am reuşit să ne calificăm. Prioritatea a fost de a ajunge în optimile de finală", a spus Ronaldo, la finalul meciului cu Ungaria.

În optimile de finală ale Campionatului European, Portugalia va întâlni Croaţia, echipa care a reuşit să învingă Spania, scor 2-1, provocându-le spaniolilor prima înfrângere într-un meci oficial după un an şi jumătate. Ronaldo nu îşi subestimează adversarii înainte de meciul direct.

"În optimi vom da peste o echipă foarte bună (n. red - Croaţia). Cred că şansele sunt de 50-50%, nu orice echipă reuşeşte să învingă Spania, aşa că îi respectăm", a conchis Cristiano Ronaldo.

Meciul Croaţia - Portugalia se va disputa sâmbătă, 25 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Bollaert-Delelis din Lens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici