Cristiano Ronaldo riscă o suspendare şi o amendă pentru „comportament ruşinos"

  • Cristiano Ronaldo va primi cel mai probabil o suspendare şi o amendă ca urmare a "comportamentului ruşinos" care a dus la primirea unui cartonaş roşu.
  • Incidentul a avut loc luni, în semifinala Supercupei Arabiei Saudite.
  • Jucătorul lui Al-Nassr a fost eliminat pentru lovirea unui adversar.
305 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo riscă o suspendare şi o amendă pentru „comportament ruşinos"

Cristiano Ronaldo riscă o suspendare şi o amendă pentru „comportament ruşinos"

Superstarul portughez şi-a pierdut cumpătul în ultimele faze ale semifinalei Supercupei Arabiei Saudite, împotriva lui Al-Hilal. După ce l-a lovit cu cotul pe Ali Al-Bulaihi, câştigătorul de cinci ori al Balonului de Aur a fost eliminat cu patru minute înainte de final.

Raportul postat de arbitrul meciului susţine că Ronaldo a folosit „forţă excesivă" atunci când a lovit un adversar, ceea ce a dus la excluderea sa. Jucătorul de 39 de ani a contestat această decizie şi şi-a susţinut cu vehemenţă nevinovăţia, înainte de a se îndrepta în cele din urmă spre tunel.

Potrivit Al-Riyadiya, Ronaldo va fi acum sancţionat cu o suspendare de două meciuri. De asemenea, el va trebui să plătească o amendă de 20.000 de riali ca urmare a acţiunilor sale. Aceaşi sursă susţine că portughezul ar fi făcut gesturi ameninţătoare la adresa arbitrului.

El a revenit recent după o interdicţie care i-a fost impusă, după ce a reacţionat grosolan la scandările unor suporteri rivali, care strigau „Messi".

Al-Nassr a pierdut confruntarea din semifinale cu Al-Hilal cu 2-1. Următoarele două meciuri ale acestora, care vor avea loc în Saudi Pro League, sunt împotriva lui Al Feiha şi Al-Khaleej. Pe 1 mai, în semifinalele Cupei Regelui, se vor confrunta cu Al-Khaleej, Ronaldo urmând să fie disponibil pentru a contribui la câştigarea unui trofeu major în 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici