Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia şi a intrat în carantină

  • Luni seară, 4 mai, Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia, la Torino, alături de Georgina Rodriguez şi de copiii lor
  • Atacantul portughez va intra în carantină şi urmează să i se facă teste pentru coronavirus
  • Cristiano Ronaldo a stat în Madeira, Portugalia, pe toată durata stării de urgenţă, cauzată de pandemia de coronavirus
119 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia şi a intrat în carantină

Cristiano Ronaldo s-a întors în Itala şi a intrat în carantină

Cristiano Ronaldo a revenit în Italia, cu avionul lui privat, alături de familia lui. Atacantul lusitan se afla de aproximativ două luni în Maderia, Portugalia, acolo unde a plecat pe 8 martie, imediat după ultimul meci jucat în Serie A, Juventus - Inter Milano, încheiat cu victoria campioanei, scor 2-0. 

Jucătorul de 35 de ani a intrat în carantină, la casa lui din Torino. Urmează să i se facă teste pentru coronavirus, însă încă nu se ştie dacă va sta în carantină timp de 14 zile sau în momentul în care rezultatul va fi negativ va putea ieşi. 

10 jucători ai echipei Juventus au plecat din Italia în timpul stării de urgenţă, cauzată de pandemia de coronavirus. 

Marţi, 5 mai, echipa din Torino îi aşteaptă la antrenamente pe o parte dintre fotbalişti. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici