Cristiano Ronaldo s-ar putea despărţi de Juventus: "Inima lui e la Madrid"

  • Cristiano Ronaldo (35 de ani) s-ar putea întoarce la Real Madrid
  • Conaţionalul său, Jose Fonte, a declarat că inima starului echipei Juventus a rămas la Madrid
  • Cristiano Ronaldo a ajuns la formaţia din Italia în vara anului 2018, contra 117 milioane de euro
815 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo s-ar putea despărţi de Juventus: "Inima lui e la Madrid"

Cristiano Ronaldo s-ar putea despărţi de Juventus: "Inima lui e la Madrid"

Pandemia de coronavirus aduce o serie de schimbări, iar una dintre ele are legătură cu un nou transfer al câştigătorului a cinci Baloane de Aur. Cristiano Ronaldo ar putea pleca la finalului sezon de la Juventus. Potrivit conaţionalului său, Jose Fonte, atacantul portughez ar putea reveni la clubul pentru care a evoluat timp de nouă ani. 

"Cristiano a lăsat mereu uşa deschisă la Real Madrid", a spus jucătorul echipei din Ligue 1, Lille. 

Presa internaţională notează că suma de transfer nu s-ar mai ridica la cea din 2018, 117 milioane de euro. Potrivit sport.es, Juventus ar vrea 60 de milioane de euro contra atacantului Cristiano Ronaldo.

"Inima lui este la Madrid. Acesta este un lucru sigur şi este, în acelaşi timp, normal, pentru că vorbim despre unul dintre cele mai bune cluburi din lume sau poate chiar cel mai bun. Cristiano nu a închis niciodată uşa pentru o posibilă revenire". 

Cristiano Ronaldo a ajuns la Juventus în vara anului 2018, a evoluat în 75 de meciuri, a marcat 53 de goluri şi a oferit 14 pase decisive. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici