Cristiano Ronaldo se desprinde în clasamentul golgheterilor Ligii Campionilor

Atacantul Cristiano Ronaldo a marcat, marţi, două goluri în meciul pe care echipa sa, Real Madrid, l-a câştigat, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei germane Schalke 04 şi a ajuns la 13 reuşite în acest sezon al Ligii Campionilor.

201 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo se desprinde în clasamentul golgheterilor Ligii Campionilor

Cristiano Ronaldo se desprinde în clasamentul golgheterilor Ligii Campionilor

Ronaldo a marcat în minutele 21 şi 74, iar Real s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei, cu scorul general de 9-2. Principalii săi contracandidaţi la titlul de golgheter al competiţiei, Zlatan Ibrahimovici (PSG) şi Lionel Messi (FC Barcelona), sunt şi ei calificaţi cu formaţiile lor în sferturile de finală.

Clasamentul golgheterilor în acest moment este următorul:

13 goluri: Cristiano Ronaldo (Real Madrid);

10 goluri: Ibrahimovici (Paris Saint-Germain);

8 goluri: Messi (FC Barcelona);

7 goluri: Diego Costa (Atletico Madrid);

6 goluri: Agüero (Manchester City), Lewandowski (Borussia Dortmund).

Miercuri, sunt programate ultimele două partide din manşa secundă a optimilor de finală, Manchester United - Olympiacos Pireu (scor 0-2 în tur) şi Borussia Dortmund - Zenit Sankt Petersburg (scor 2-4 în tur).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici