Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez vor avea voie să încalce o lege din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo s-a mutat în Arabia Saudită pentru a-şi continua cariera la Al-Nassr, iar familia sa i s-a alăturat, el şi partenera sa, Georgina Rodriguez, fiind scutiţi de o lege strictă a statului arab în perioada în care se află în regat.

1620 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez vor avea voie să încalce o lege din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez vor avea voie să încalce o lege din Arabia Saudită

Starul portughez şi-a finalizat recent transferul în Orientul Mijlociu, pe o sumă de bani record, alăturându-se echipei Al-Nassr pentru o perioadă de doi ani şi jumătate. Familia sa l-a urmat în Arabia Saudită după plecarea sa bruscă şi controversată de la Manchester United.

Legile din regat interzic convieţuirea cuplurilor necăsătorite, însă avocaţii au confirmat că autorităţile saudite vor "închide ochii", permiţându-i astfel lui Ronaldo şi partenerei sale să se instaleze în prima lor proprietate de lux în timp ce îşi caută o locuinţă permanentă, relatează The Mirror.

Un avocat a declarat pentru EFE: "Deşi legile regatului încă interzic coabitarea fără un contract de căsătorie, autorităţile au început recent să închidă ochii şi nu mai urmăresc pe nimeni. Deşi aceste legi sunt folosite atunci când există o problemă sau o infracţiune."

Ronaldo nu a jucat încă pentru noul său club, deşi a fost înregistrat. El i-a luat locul starului camerunez Vincent Aboubakar, al cărui contract a fost reziliat, iar prima sa apariţie pentru Al-Nassr ar putea fi împotriva lui Al-Ettifaq pe 22 ianuarie. Jucătorul de 37 de ani a fost obligat să ispăşească o suspendare de două meciuri, pe care a primit-o în Anglia, întârziind astfel debutul său.

Înainte de aceasta, el ar putea totuşi să apară pentru o echipă saudită All-Star, care va juca într-un amical împotriva PSG pe 19 ianuarie. Ronaldo nu a mai fost văzut pe un teren de la eliminarea surprinzătoare a Portugaliei de la Cupa Mondială în faţa Marocului, cel care a câştigat de cinci ori premiul Ballon d'Or intrând în teren din postura de rezervă.

Ronaldo a afirmat că a cucerit tot ce a putut în Europa, motiv pentru care a optat pentru un transfer în Orientul Mijlociu. El a spus: "Mă simt atât de mândru să iau această decizie importantă în viaţa mea. În Europa, munca mea s-a terminat. Am câştigat totul, iar acum aceasta este o nouă provocare.

"Sunt recunoscător că Al Nassr mi-a oferit această oportunitate, nu doar pentru fotbal, ci şi pentru generaţia tânără şi cea feminină. Pentru mine, aceasta este o provocare, dar mă simt foarte fericit şi foarte mândru".

Noul său antrenor, Rudi Garcia, a declarat despre sosirea superstarului: "Este grozav. Grozav pentru noi, pentru Al-Nassr. Grozav pentru Arabia Saudită. Cristiano Ronaldo este mai mult decât un jucător. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Este uimitor cât de mult a pus în lumina reflectoarelor clubul nostru.

"Cei mai mari campioni sunt cei mai uşor de gestionat. S-a integrat în echipă. L-am văzut glumind şi râzând cu plăcere cu noii săi coechipieri. A fost alături de noi la ultimul meci, chiar dacă nu a putut juca. Era în vestiar, se plimba cu bicicleta".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici