Cristiano Ronaldo şi Gianlugi Buffon, surpriză pentru doi copii care au supravieţuit cutremurului din Albania. FOTO, VIDEO

Doi copii, în vârstă de 7 şi 10 ani, care au supravieţuit puternicului cutremur din Albania, şi-au îndeplinit visul vineri, după ce au fost vizitaţi de Cristiano Ronaldo şi Gianlugi Buffon, fotbaliştii echipei Juventus Torino.

503 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo şi Gianlugi Buffon, surpriză pentru doi copii care au supravieţuit cutremurului din Albania. FOTO, VIDEO

Cristiano Ronaldo şi Gianlugi Buffon, surpriză pentru doi copii care au supravieţuit cutremurului din Albania

Aurel Lala (7 ani) şi Alesio Cakoni (10 ani) au supravieţui puternicului cutremur din Albania, produs marţi, 26 noiembrie, după ce au sărit de la balconul apartamentului în care locuiau, din Thumane.

Cei doi au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital, acolo unde au fost vizitaţi de Edi Rama, prim-ministrul Albaniei. Premierul a aflat de marea dorinţă a celor doi copii şi i-a dus la Roma, vineri, pentru a se întâlni cu Cristiano Ronaldo şi Gianluigi Buffon.

Cei doi au primit tricouri cu autograf din partea vedetelor lui Juventus, s-au îmbrăţişat cu idolii lor şi au schimbat câteva cuvinte.

Potrivit The Washington Post, ambii copii au pierdut rude în urma cutremurului din Albania. Sora şi bunica lui Aurel Lala au decedat, aceeaşi soartă având-o şi tatăl şi sora lui Alesio Cakoni.

Un seism cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter s-a produs în dimineaţa zilei de marţi, 26 noiembrie, în Albania, la aproximativ 40 de kilometri de capitala ţării, Tirana. O replică a seismului s-a înregistrat la ora locală 6:08 (ora României, 7:08), înregistrând o magnitudine de 5,4 grade.

Autorităţile albaneze au informat sâmbătă, 30 noiembrie, că au încheiat operaţiunile de căutare, adăugând că bilanţul cutremurului de 6,4 grade produs marţi în Albania a ajuns la 51 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici