Cristiano Ronaldo: Sunt fericit la Manchester United, mă simt aici ca acasă

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a declarat că este fericit la Manchester United, grupare la care vrea să rămână şi la care se simte ca acasă, informează site-ul oficial al clubului englez.

147 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Sunt fericit la Manchester United, mă simt aici ca acasă

Cristiano Ronaldo: Sunt fericit la Manchester United, mă simt aici ca acasă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Există mereu speculaţii, nu doar în legătură cu mine, ci despre viitorul jucătorilor din întreaga lume. S-a vorbit despre mine în vară, dar era normal după ce făcusem în timpul sezonului. Ceea ce se spune acum (n.r. - speculaţiile privind o înţelegere a jucătorului cu Real Madrid) nu este adevărat. Sunt fericit la Manchester United, vreau să rămân aici. Mă simt aici ca acasă. Sunt foarte fericit", a afirmat Ronaldo.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a acuzat clubul Real Madrid că minte în privinţa existenţei discuţiilor între el şi gruparea spaniolă: "Cine spune asta este un mincinos".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici