Cristiano Ronaldo: Sunt fericit. Visam de mic să ajung la Juventus.

Atacantul portughez, Cristiano Ronaldo, a devenit imaginea platformei canalului Juventus TV. "Sunt fericit, visam de mic să joc la Juventus. Acum sunt aici şi e totul minunat. Sunt pregătit să câştig trofee", au fost primele cuvinte ale starului lusitan în interviul acordat pentru Juventus TV.

186 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Sunt fericit. Visam de mic să ajung la Juventus.

Cristiano Ronaldo: Sunt fericit. Visam de mic să ajung la Juventus.

„Închide ochii şi imaginează-ţi primul tău gol pe Allianz Stadium. Ce vezi?". Aşa a început interviul cu portughezul Cristiano Ronaldo în campania de promovare a noului canal oficial Juventus TV. Conducerea torineză a decis să facă un update platformei pentru noul sezon, platformă care va putea fi găsită pe Netflix şi care va difuza toate momentele importante din meciurile "Bătrânei Doamne", interviuri şi conferinţele de presă ale echipei lui Allegri.

Debutul lui Cristiano Ronaldo cu Juventus va fi duminică 12 august, pe stadionul din Villar Perosa, acolo unde echipa mare a torinezilor se va întâlni într-un meci amical cu Juventus B. Această partidă este dedicată special fanilor campioanei Italiei, înaintea startului noului sezon din Serie A. "Trebuie să le mulţumesc suporterilor, m-au primit într-o manieră fantastică. Juventus este unul dintre cele mai importante cluburi din lume, sunt fericit că mă aflu aici. A fost o alegere uşoară, este o societate incredibilă", a spus Cristiano Ronaldo.

Potrivit Gazzetta dello Sport, tratativele cu Juventus au început după partida din sferturile Champions League, când, pe Allianz Stadium, Cristiano Ronaldo a marcat pentru Real Madrid, împotriva italienilor, iar tot stadionul l-a aplaudat. "A fost incredibil. Nu mi se mai întâmplase ceva de genul. A fost o senzaţie minunată. La început am fost surprins, dar din acel moment Juventus a început să îmi placă şi mai mult. Referitor la Serie A, sper să mă acomodez destul de repede, dar nu sunt îngrijorat, pentru că este o nouă provocare, iar mie îmi plac provocările".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici