Cristiano Ronaldo „tocat mărunt” de Erik ten Hag în timpul unei şedinţe de echipă a lui Manchester United

Viitorul lui Cristiano Ronaldo a fost un subiect de discuţie important toată vara. O ultimă întâmplare din vestiarul lui United, relatată de presa britanică, face să crească speculaţiile că Ronaldo va părăsi Old Trafford în această fereastră de transferuri.

371 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo „tocat mărunt” de Erik ten Hag în timpul unei şedinţe de echipă a lui Manchester United

Hepta

Erik ten Hag a fost deosebit de dur cu Cristiano Ronaldo, la una din sesiunile de pregătire, eliminându-l din lot de faţă cu coechipierii săi, în timpul unei şedinţe de echipă.

Potrivit The Sun, noul antrenor al Diavolilor Roşii şi-ar fi reunit echipa săptămâna trecută, înainte de victoria impresionantă cu 2-1 împotriva lui Liverpool pe Old Trafford, şi i-a îndemnat pe jucători să spună ce gândesc, fără să se preocupe de eventualele consecinţe.

În timpul acestei întâlniri, managerul lui United i-a informat atât pe Ronaldo, cât şi pe căpitanul Harry Maguire, că vor fi amândoi omisi din 11-le de start împotriva echipei lui Jurgen Klopp.

Presa britanică relatează că portughezul a preferat să nu-şi exprime poziţia, aşa cum a cerut Teh Hag, în timp ce alţi jucători şi-au spus părerea.

Se pare că şeful lui United s-a săturat de circul mediatic constant care îl urmăreşte pe Ronaldo şi simte că este o ameninţare la adresa echipei.

Răbdarea lui Ten Hag în jrurul subiectului se epuizase deja, iar promisiunea recentă a lui Ronaldo că va publica un interviu în care va discuta despre speculaţiile din jurul viitorului său ar fost un pas prea departe în ochii managerului olandez.

După ce atacantul în vârstă de 37 de ani a transmis clar conducerii clubului că vrea să plece, Ten Hag a explicat public cum că poziţia lui United în această privinţă nu s-a schimbat şi că Ronaldo nu este de vânzare, dar această opinie s-ar putea schimba.

Ten Hag s-a răzgândit şi acum este unul dintre cei care îl doreşte plecat pe Ronaldo cât mai curând, pentru a se putea concentra pe deplin pe reconstrucţia necesară fără, a mai fi chestionat constant despre soarta veteranului său atacant.

La recenta şedinţă de două ore a echipei, olandezul ar fi oferit tuturor jucătorilor şansa de a-şi spune părerea, el fiind primul care şi-a expus opiniile. Ten Hag chiar a precizat că, dacă cineva are de obiectat la ceea ce a spus sau la metodele sale, e liber să părăsească Old Trafford.

The Times susţine că managerul lui United a spus clar că nu este dispus să îşi pună în joc propria reputaţie de dragul unor jucători care nu îşi doresc deloc să mai fie la club.

Cuvintele sale au avut, în mod clar, impactul dorit, deoarece United a răspuns cu o demonstraţie de fotbal împotriva lui Liverpool, patru zile mai târziu, care i-a făcut să îşi depăşească rivalii în clasamentul Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici