Cristiano Ronaldo va avea numărul 9 la Real Madrid

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a acceptat să joace cu tricoul cu numărul 9 la echipa Real Madrid, chiar dacă ar fi vrut să evolueze cu 7 sau 17, informează cotidianul As.

666 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo va avea numărul 9 la Real Madrid

Cristiano Ronaldo va avea numărul 9 la Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul portughez ar fi vrut să aibă numărul 7, numărul său de la Manchester United, însă acesta aparţine lui Raul, astfel că Ronaldo nu a dorit să aibă un conflict cu cel care îi va fi căpitan. De asemenea, i-ar fi plăcut 17, numărul purtat la Sporting Lisabona, însă la Real Madrid acest număr este al lui Ruud Van Nistelrooy.

"Numărul 9 este liber. Preşedintele Florentino Perez şi echipa sa încredere i-au arătat jucătorului portughez că numărul 9 este ideal pentru el. În primul rând pentru că Saviola l-a lăsat liber şi astfel se evită orice fel de problemă cu vreun coechipier. În al doilea rând pentru că este un număr de prestigiu, mai ale că a fost purtat şi de Alfredo Di Stéfano, care sâmbătă a împlinit 83 de ani", scrie As.

Portughezul va purta numărul 9, iar conducerea Realului vrea ca pe tricoul de joc al acestuia să nu scrie doar Ronaldo, ci C. Ronaldo, pentru a evita astfel o încurcătură cu brazilianul Ronaldo, care a purtat acest număr între anii 2004- 2006.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici