Cristiano Ronaldo vrea să câştige trofee, nu să stabilească recorduri

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, care a devenit, marţi, jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în faza grupelor Ligii Campionilor, nouă, a declarat că pricipalul său obiectiv este să câştige trofee, nu să stabilească recorduri.

121 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo vrea să câştige trofee, nu să stabilească recorduri

Cristiano Ronaldo (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Vreau în continuare să marchez goluri. Toate golurile sunt importante pentru ca echipa să câştige, iar această seară a fost una specială, pentru că am stabilit un record. Dar nu mă gândesc la recorduri. Principalul meu obiectiv este să câştig trofee", a declarat Ronaldo, pentru site-ul oficial al clubului său Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a stabilit, marţi, la meciul cu FC Copenhaga (scor 2-0), un record în privinţa numărului de goluri marcate în faza grupelor, după ce a înscris pentru a noua oară în acest sezon pentru Real Madrid în Liga Campionilor.

Cu acest al nouălea gol, Ronaldo are unul în plus faţă de suedezul Zlatan Ibrahimovici, menajat pentru partida jucată de Paris Saint-Germain cu Benfica Lisabona.

Tot opt goluri au marcat şi Ruud van Nistelrooy (în sezonul 2004/2005), Filippo Inzaghi şi Hernan Crespo (ambii în 2002/2003).

Ronaldo a fost foarte aproape de a marca al zecelea gol, dar a ratat un penalti în minutul 89 al meciului de la Copenhaga. Portughezul a înscris 12 goluri în sezonul trecut al Ligii Campionilor, cele mai multe, şi are în palmares 59 de reuşite în această competiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici