Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United, dar nu-şi găseşte echipă

Vedeta este nemulţumită de faptul că echipa sa nu joacă în Champions League şi ar dori un transfer la o formaţie importantă.

314 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United, dar nu-şi găseşte echipă

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United, dar nu-şi găseşte echipă

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United anul trecut. Clubul din Anglia anunţă că nu vrea să-l vândă pe Ronaldo însă se pare că negocierile între părţi au eşuat zilele trecute, anunţă surse din lumea forbalului. Jucătorul a cerut transferul deoarece vrea să joace la cel mai înalt nivel.

Problema nu este doar la actualul său club. Opţiunile lui Ronaldo sunt limitate, iar printre posibilele destinaţii a fost nominalizat clubul Atletico Madrid. Mai multe persoane din conducerea echipei nu-l doresc pe Ronaldo având în vedere trecutul său la rivala Real Madrid, la fel şi suporterii care la meciul amical cu Numancia au afişat un banner pe care scria „CR7 nu este binevenit".

O altă posibilă destinaţie este Bayern Munchen care în această vară l-a pierdut pe atacantul vedetă Robert Lewandowski. Totuşi, opţiunea nu pare să fie valabilă, în condiţiile în care directorul executiv al clubului bavarez, Oliver Kahn, a declarat că nu este interesat de tranzacţie.

„Am ajuns la concluzia că, în ciuda tuturor aprecierilor pentru Cristiano, el nu s-ar fi încadrat în filosofia noastră în situaţia actuală", a declarat Kahn pentru revista germană Sport Bild.

Vârsta sa (37 de ani) şi pretenţiile salariale enorme sunt alţi factori care îl fac pe Ronaldo să fie greu de transferat de numeroase echipe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici