Cristina Neagu a revenit acasă după operaţia suferită în Belgia: Sper ca în vară să pot începe pregătirea

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal din lume, s-a întors în ţară pentru a se recupera după operaţia de la genunchiul drept ca urmare a rupturii de ligamente încrucişate pe cae a suferit-o în meciul cu Ungaria de la Campionatul European care a avut loc în Franţa.

279 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu a revenit acasă după operaţia suferită în Belgia: Sper ca în vară să pot începe pregătirea

Cristina Neagu a revenit în ţară pentru recuperare după operaţia de la genunchi: Sper ca în vară să pot începe pregătirea

Intervenţia chiurgicală a avut loc în Belgia, la clinica la care interul stânga de la CSM Bucureşti s-a operat şi în 2013.

Neagu va lipsi de pe teren cel puţin şase luni, dar speră să se pună pe picioare cât mai repede: "Operaţia în sine nu a fost foarte grea, dar primele zile au fost destul de grele şi doar cine a trecut prin asta poate să înţeleagă ce se întâmplă. Cu siguranţă de acum încolo toată concentrarea mea va fi pe recuperare. Vor fi şi momente grele, măcar ştiu încotro mă îndrept.

Sunt şi dureri dar fac parte din acest proces. Eu sunt pregătită psihic să înfrunt tot ceea ce urmează. Sunt fericită că am scăpat de ceea ce era foarte greu, operaţia, şi abia aştept să mă ocup de recuperare.

Genunchiul este inflamat, dureri doar sunt doar în primele zile, după operaţie. Este normal să mă simt aşa. În mod normal este vorba de 6-7 luni. Acum diferă de fiecare om. Eu sper ca în vară să pot începe pregătirea", a spus Cristina Neagu la sosirea în ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici