Cristina Neagu, calificată în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, cu Buducnost

Echipele de handbal feminin Larvik HK şi Buducnost Podgorica, la cea de-a doua jucând şi Cristina Neagu, vor disputa finala Ligii Campionilor, după ce au eliminat, sâmbătă, în semifinalele Turneului Final Four de la Budapesta, formaţiile Dinamo Sinara, respectiv WHC Vardar.

280 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu, calificată în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, cu Buducnost

Cristina Neagu, calificată în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, cu Buducnost (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

În prima semifinală a zilei, Larvik HK (Norvegia) s-a impus în faţa celor de la Dinamo Sinara (Rusia), cu scorul de 31-22 (16-13). Dinamo Sinara este echipa care a eliminat, în sferturile competiţiei, campioana României, HCM Baia Mare.

În cea de-a doua semifinală de sâmbătă, echipa Cristinei Neagu, Buducnost Podgorica (Muntenegru), a învins WHC Vardar (Macedonia), cu scorul de 27-17 (14-9), internaţionala tricoloră marcând 7 goluri.

Duminică, la Budapestea, vor avea loc cele două finale: cea mică, între învinsele din semifinale, Dinamo Sinara şi Vardar, respectiv cea pentru câştigarea trofeului, între Larvik HK şi Buducnost.

În 2014, Liga Campionilor a fost câştigată de formaţia ungară Gyor ETO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici