Cristina Neagu, golgheter în Liga Campionilor la handbal, după victoria cu Viborg din sferturi

Componenta naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a trecut pe primul loc în clasamentul golgheterilor Ligii Campionilor, cu 88 de goluri marcate, după victoria echipei sale, Buducnost Podgorica, de duminică, în deplasare, cu Viborg HK, în manşa tur din sferturile competiţiei.

336 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu, golgheter în Liga Campionilor la handbal, după victoria cu Viborg din sferturi

Cristina Neagu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Buducnost Podgorica a învins, duminică, în deplasare, formaţia daneză Viborg HK, cu scorul de 28-22 (13-11). Cristina Neagu a marcat şase goluri şi a bifat şi şase pase decisive, acumulând 88 de goluri în actuala stagiune a Ligii Campionilor, cu care trece pe primul loc în clasamentul golgheterilor competiţiei.

În celelalte trei partide din manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor s-au înregistrat, sâmbătă, rezultatele: Thuringer HC-Larvik HK 26-29, HCM Baia Mare-Dinamo Volgograd 25-23 şi Vardar Skopje-Gyor ETO 24-18.

Partidele retur vor avea loc în 11 şi 12 aprilie, câştigătoarele din dubla manşă urmând a se califica la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, de la Budapesta, programat în 9 şi 10 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici