Cristina Neagu: Nu înţeleg de ce e fotbalul atât de popular, când nu sunt rezultate!

Componenta naţionalei României şi a campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Cristina Neagu, a acordat un interviu portalului balkan-handball.com, în care face referiri şi la fotbalul românesc, spunând că nu înţelege cum acest sport este atât de popular, dacă nu sunt rezultate.

71 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu: Nu înţeleg de ce e fotbalul atât de popular, când nu sunt rezultate!

Cristina Neagu: Nu înţeleg de ce e fotbalul atât de popular, când nu sunt rezultate! (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Când sunt pe teren, nu mă gândesc la accidentări, dacă îmi rup o unghie sau gâtul. Vreau să câştig fiecare meci şi ştiu că sunt ca o leoiacă. Iubesc asta, handbalul este viaţa mea", a spus Cristina Neagu, în debutul interviului realizat la Malmo acum 10 zile şi publicat luni.

Handbalista în vârstă de doar 22 de ani a făcut referiri şi la diferenţa de popularitate dintre handbalul şi fotbalul românesc.

"Handbalul este popular, dar nimic nu e ca fotbalul. Trebuie să facem mai mult. Premiul pe care l-am primit este un rezultat al acestei popularităţi, care a crescut prin câştigarea medaliei de bronz, la Europenele din Danemarca. Oamenii au stat în faţa televizoarelor, ne-au încurajat, tocmai de aceea nu înţeleg de ce fotbalul este atât de popular, când nu sunt rezultate".

Cristina Neagu a mai afirmat că dorinţa pe care şi-a pus-o de Anul Nou a fost să câştige Liga Campionilor cu Oltchim şi că s-a bucurat de medalia de bronz câştigată cu naţionala României, la CE din Danemarca şi Norvegia. "Bronzul nu e însă, aur. Sunt doar la început, am tot timpul din lume să câştig totul în handbal", a încheiat componenta campioanei Oltchim şi a reprezentativei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici