Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea

Cea mai bună handbalistă din lume în anul 2010, Cristina Neagu, a decis să-şi prelungească înţelegerea cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, ea semnând, vineri, noul contract într-un cadru festiv, alături de reprezentanţi ai sponsorilor.

119 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea

Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Alături de Neagu, au mai semnat prelungirea contractelor Iulia Curea, Adina Fiera Fiera, Roxana Han, Steluţa Luca, Oana Manea, Adriana Nechita, Mihaela Smedescu, Ionela Gâlcă, Talida Tolnai şi Patricia Vizitiu. Încă se poartă negocieri cu Yeliz Ozel, Paula Ungureanu şi Anastasia Pidpalova.

"Am dorit ca în această lună să semnăm prelungirea contractelor cu handbalistele ale căror acorduri expiră în această vară. Am insistat ca acest lucru să se întâmple înainte de începerea meciurilor din grupele principale ale Ligii Campionilor. Nu vrem ca jucătoarele să se gândească la ce vor face de la vară încolo sau să fie asaltate de alte oferte. Trebuie să le stea gândul numai la Liga Campionilor, obiectivul rămâne accederea în finală. Cu celelalte trei jucătoare vom finaliza discuţiile în perioada imediat următoare", a declarat managerul general al SC Oltchim, Constantin Roibu.

La rândul său, Cristina Neagu a declarat că nu regretă că nu a plecat la Viborg şi că a semnat "cu sufletul".

"Am semnat din mai multe motive, nu mi-a fost greu să iau această decizie. Am semnat cu sufletul. Suporterii m-au impresionat, ataşamentul lor m-a emoţionat. Am semnat şi pentru că la Otchim există domnul Roibu, o persoană deosebită, căreia nu am ce să-i reproşez. De asemenea, am ales să rămân la Oltchim pentru prieteni, pentru colege şi familie. M-a flatat oferta de la Viborg, dar mă bucur că am rămas la Vâlcea. Vreau să câştigăm cupa, să dovedim că suntem mai tari ca Viborg", a spus Neagu.

De vineri, CS Oltchim are şi un unou vicepreşedinte, Raluca Covaci, fiica tehnicianului Maria Covaci, impresarul Cristinei Neagu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici