Cristina Neagu va rata partida cu Japonia. Anunţul făcut de selecţionerul Tomas Ryde

Tomas Ryde, selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, a anunţat că interul stânga Cristina Neagu nu va evolua în ultima partidă a tricolorelor din grupa II principală a Campionatului Mondial, miercuri, de la ora 11:00, contra Japoniei.

685 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu va rata partida cu Japonia. Anunţul făcut de selecţionerul Tomas Ryde

Cristina Neagu va rata partida cu Japonia. Anunţul făcut de selecţionerul Tomas Ryde

Cristina Neagu, revenită după o lungă perioadă de accidentare, în această toamnă, a evoluat în meciul cu Suedia, de marţi, scor 22-34, fiind cea mai bună marcatoarea a României, cu patru goluri, la egalitate cu Crina Pintea şi Aneta Udriştoiu. Ryde spune că Neagu nu va juca cu Japonia, la fel cum nu o va face nici Laura Pristăviţa, care s-a accidentat.

"Cristina Neagu e out, Laura Pristăviţa s-a accidentat, le voi da şanse celor tinere. Ştiu că ne va fi foarte greu fiindcă Japonia a făcut un joc fabulos cu Spania, dar va fi o experienţă perfectă pentru jucătoarele noastre care sunt la primul lor Mondial. Dar să batem Japonia va fi foarte greu să reuşim", a spus Ryde, marţi, pentru gsp.ro.

Cristina Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, a fost cea mai bună handbalistă a României la Campionatul Mondial din Japonia, contribuind semnificativ la calificarea tricolorelor în grupele principale.

România a pierdut meciul cu Suedia, marţi, la Kumamoto, scor 22-34. La pauză, nordicele erau în avantaj, scor 14-9.

În urma acestui eşec, România se află pe locul 6, ultimul, în grupa II principală a Campionatului Mondial de handbal feminin, având 0 puncte. Ultimul meci al tricolorelor va avea loc miercuri, contra Japoniei, de la ora 11:00.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici