CM 2022  Croaţia şi Maroc furnizează a treia remiză albă la Cupa Mondială

Meci cu destul de puţin spectacol fotbalistic, între Maroc şi Croaţia, în primul meci al Grupei F, la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Cele două şi-au împărţit punctele, la capătul unui meci cu puţine faze de poartă, dar cu spectacol frumos în tribune.

196 afișări
Imaginea articolului Croaţia şi Maroc furnizează a treia remiză albă la Cupa Mondială

O primă fază l-a avut în prim plan pe Persic, al cărui şut de la distanţă a trecut puţin peste bară, în minutul 17.

Marocul a replicat un minut mai târziu, En-Nesyri trimiţând cu capul pe lângă poartă, mingea venită din centrarea lui Ziyech.

Vlasic şi Modric ratează ultimele ocazii ale reprizei, şutul din prima fiind reţinut de portarul marocan, în timp ce căpitanul croat a trimis peste poartă din poziţie ideală.

Repriza secundă are o primă fază importantă la poarta croată, când Livakovic a respins lovitura de cap a lui Mazraoui, la faza imediat premărgătoare marocanii cerând un penaly pentru henţ în careu la Lovren (min 51).

Livakovic e din nou la post, în minutul 64, când Hakimi şutează foarte puternic de la distanţă, portarul croat respingând inteligent, cu pumnii, în lateral.

A fost practic ultima fază cu adevărat periculoasă a meciului, fără a lua în considerare o centrare bună a lui Modric în faţa porţii marocane, respinsă însă de un fundaş peste poartă.

Este al treilea rezultat de 0-0 de la acest campionat mondial şi al patrulea de egalitate.

Al doilea meci din grupă se joacă de a ora 21.00 între Belgia şi Canada.

Tot miercuri se mai dispută meciurile Germania – Japonia (ora 18.00) şi Spania – Costa Rica (ora 18.00).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici