CS Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti, scor 3-0, în Liga I

Echipa CS Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I.

606 afișări
Imaginea articolului CS Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti, scor 3-0, în Liga I

CS Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti, scor 3-0, în Liga I

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bawab '13, '63 şi Bancu '65.

1-0: Ivan a recuperat un balon în partea stângă, Bawab a combinat cu Bancu şi a înscris cu un şut plasat de la 12 metri.

2-0: Nuno Rocha l-a lansat în adâncime pe Bawab şi acesta a înscris cu un şut din 5 metri lateral stânga.

3-0: Bawab l-a angajat în adâncime pe Bancu şi acesta l-a învins pe Cerniauskas cu un şut de la 10 metri.

Dinamo Bucureşti a evoluat în inferioritate numerică din minutul 90+2, după ce Anton a primit direct cartonaşul roşu pentru o intrare dură asupra lui Nuno Rocha.

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean - Achim, Iliev (Dumitraş '39), Popov, Vătăjelu - Kay, Mateiu - Ivan (Herghelegiu '77), Bawab (Madson '84), Bancu - Nuno Rocha. Antrenor: Emil Săndoi.

Dinamo Bucureşti: Cerniauskas - Fai, A. Marc (Puljici '68), Mevlja, Filip - Vojnovici (Van Haaren '60), Anton - C. Matei (Shalaj '60), Rotariu, Palici - Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Nuno Rocha '48 / Filip '45, Rotariu '52.

Cartonaş roşu: Anton '90+2.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Alexandru Cerei, Gero Szabo (asistenţi) - Cătălin Buşi (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Mihai Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici