CSM Bucureşti a pierdut meciul cu Metz, din sferturile Ligii Campionilor/ Oana Manea: Eu zic că mai avem şanse

CSM Bucureşti a pierdut, vineri seară, meciul disputat în Sala Dinamo, contra lui Metz, scor 26-31, în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor la handbal feminin.

659 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti a pierdut meciul cu Metz, din sferturile Ligii Campionilor/ Oana Manea: Eu zic că mai avem şanse

CSM Bucureşti a pierdut meciul cu Metz, din sferturile Ligii Campionilor/ Oana Manea: Eu zic că mai avem şanse

Echipa franceză a început mult mai bine duelul din Liga Campionilor, conducând cu 5-0 după primele minute. Elevele lui Dragan Djukic au mai redus din diferenţă, iar la pauză franţuzoaicele au condus cu 14-11. Spre finalul jocului, CSM Bucureşti s-a apropiat la două goluri de adversară, însă franţuzoaicele s-au distanţat din nou şi au învins la cinci goluri, scor 31-26.

Cele mai bune marcatoare ale lui CSM au fost Radicevic şi Lekic, cu câte nouă reulite. De partea cealaltă, Smits a punctat de şase ori.

Celelalte sferturi de finală din Liga Campionilor programează meciurile Odense - Gyor, Ferencvaros - Rostov-Don şi Buducnost - Kristansand.

Returul dintre Metz şi CSM Bucureşti va avea loc pe 13 aprilie, în Franţa.

Oana Manea, CSM Bucureşti: Eu zic că mai avem şanse

 

 

CSM Bucureşti a fost învinsă la cinci goluri diferenţă de franţuzoaicele de la Metz, scor 26-31, în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor.

"Tigroaicele" sunt în pericol să rateze pentru prima dată în ultimii patru ani prezenţa în Final Four-ul de la Budapesta, dar Oana Manea promite că lupta se va da până în ultima clipă în Franţa.

"A fost un meci destul de greu, o luptă foarte mare. Ele ne-au învăţat toate combinaţiile în atac. Meciul a ţinut de ambiţia noastră, în prima parte ne-a mers apărarea mai slab, în a doua parte a fost mai bine, dar am făcut mici greşeli în atac. Cel mai greu e să alergi după adversar. Apărarea n-a mers aşa cum ne-am dorit noi în prima repriză.

Eu zic că mai avem şanse. Depinde de noi, de ambiţia noastră. Mergem acolo să dăm totul, până la ultima picătură de energie. Cum o vrea Dumnezeu!", a spus Oana Manea, după meci, la flash-interviu, la DigiSport.

"Tigroaicele" au suferit în startul ambelor reprize, iar Metz a accelerat din nou chiar înainte de finiş, reuşind să îşi asigure o diferenţă confortabilă pentru meciul de pe teren propriu, după ce româncele reuşiseră să se menţină în ultimul sfert de oră la două sau trei goluri.

Returul din Franţa, Mezt - CSM Bucureşti, e programat sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici