CSM Bucureşti învinge categoric pe Podravka Koprivnica în Liga Campionilor

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a câştigat duminică partida cu RK Podravka, constând pentru etapa a 12-a, a Gupei B, din Liga Campionilor. Bucureştencele s-au impus cu 29-21 (19-10).

417 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti învinge categoric pe Podravka Koprivnica în Liga Campionilor

CSM Bucureşti nu a avut nici o problemă în a trece de echipa croată. După o primă repriză în care şi-a asigurat un avantaj de 9 goluri, echipa lui Adi Vasile a jucat în partea a doua cu garnitura secundă, antrenorul naţionalei dând minute bune şi jucătoarelor mai tinere din echipă.

După 12 meciuri jucate în grupă, CSM Bucureşti ocupă poziţia a 5-a, cu 14 puncte, şi mai are de jucat două meciuri, cu Rostov-Don, în deplasare, pe 12 februarie, şi cu Esbjerg, acasă, pe 20 februarie.

Tigroaicele sunt calificate în optimile de finală, indiferent de rezultatele ultimelor 2 etape şi au doar şanse teoretice de atrece direct în sferturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici