CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Duelul 100% românesc din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, s-a încheiat sâmbătă seara cu calificarea „tigroaicelor” în sferturile de finală ale competiţiei.

460 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Chiar dacă a pierdut manşa secundă de la Bucureşti cu 21-27 (11-15), CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League, datorită diferenţei cu care s-a impus în manşa tur, încheiată cu 33-24, în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea.

Elevele lui Florentin Pera au venit la Bucureşti cu şanse minime, dar hotărâte să facă tot posibilul să le valorifice. Vâlcencele au condus partida de la un capăt la altul, menţinând în permanenţă, cu 2-3 excepţii, un avantaj de minim două goluri.
Pentru a se califica, SCM avea nevoie să învingă la minim 9 goluri diferenţă. Cel mai aproape s-a aflat echipa puţin după jumătatea reprizei secunde, când a avut chiar plus 7 goluri pe tabelă (18-25). Partida s-a încheiat în cele din urmă 21-27, golghetera meciului fiind Cristina Neagu, care a marcat 11 goluri.

CSM a trecut în sferturile de finală ale competiţiei unde o va întâlni tot în dublă manşă pe CSKA Moscova, care s-a calificat la limită în faţa lui Krim Mercator Ljubljana, cu scorul general de 47-46.

Cele două manşe ale sferturilor se joacă pe 3 aprilie, la Bucureşti, şi pe 10 aprilie, la Moscova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici