CSM Bucureşti se impune în restanţa cu SCM Craiova şi e pe locul 2 în Liga Florilor

Vicecampioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a jucat azi ultimul meci al etapei cu numărul 6 din Liga Florilor în compania lui SCM Craiova. „Tigroaicele” s-au impus cu 35-25 (19-14) şi au urcat pe locul 2 în clasament.

120 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti se impune în restanţa cu SCM Craiova şi e pe locul 2 în Liga Florilor

După ce au obţinut o victorie importantă în ultima etapă din Liga Campionilor, în deplasare cu Odense, handbalistele de la CSM au avut o sarcină facilă în Liga Florilor.

Cu o excepţie în debutul meciului, CSM a condus tot meciul, desprinzându-se decisiv pe finalul primei reprize, cu un forcing de patru goluri consecutive.

Repriza secundă s-a jucat în acelaşi registru, craiovencele nereuşind să reducă din diferenţă.

Omoregie a marcat 6 goluri pentru gazde, secondată de Neagu, cu 5 reuşite.

Cu 16 puncte din 6 meciuri, CSM Bucureşti e pe locul 2, la egalitate de puncte cu Gloria Bistriţa, prima poziţie fiind ocupată de Gloria Buzău, cu 18 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici