CSM Oradea a câştigat al nouălea titlu naţional consecutiv la polo

Echipa de polo CSM Digi Oradea a câştigat, vineri, titlul naţional, al nouălea din palmares, după ce a învins, în deplasare, formaţia Steaua Bucureşti, cu scorul de 9-8, în cea de-a treia partidă din cinci programate în finala Superligii Naţionale.

119 afișări
Imaginea articolului CSM Oradea a câştigat al nouălea titlu naţional consecutiv la polo

CSM Oradea a câştigat al nouălea titlu naţional consecutiv la polo (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Scorul pe reprize a fost 4-2, 1-1, 2-2, 2-3.

În primele două meciuri, disputate la Oradea, CSM a câştigat cu 13-9 (2-1, 5-1, 4-2, 2-5), respective cu 13-8 (3-0, 4-2, 4-4, 2-2), iar cu scorul general de 3-0 cucereşte cel de-al nouălea titlu naţional consecutiv din palmares şi va reprezenta România în sezonul viitor al Ligii Campionilor.

În semifinalele Superligii Naţionale, CSM Digi Oradea a eliminat echipa Dinamo Bucureşti, iar Steaua a trecut de Sportul Studenţesc. În finala mică, pentru medaliile de bronz, Sportul Studenţesc conduce pe Dinamo Bucureşti, cu 2-0 la general, după victoriile cu 7-5, respectiv 8-3.

CSM Digi Oradea a cucerit opt titluri naţionale consecutive, iar cel din 2015 este al nouălea din palmares. La rândul său, Steaua Bucureşti a câştigat ultimul titlu în 2006 şi este câştigătoarea Cupei României în acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici