CSM Oradea-CSU Ploieşti, scor general 1-2, în finala Ligii Naţionale de baschet masculin

Campioana la baschet masculin, CSU Ploieşti, a învins, sâmbătă, în deplasare, formaţia CSM Oradea, cu scorul de 88-80 (44-36), în cea de-a treia partidă din cele cinci programate în finala Ligii Naţionale.

145 afișări
Imaginea articolului CSM Oradea-CSU Ploieşti, scor general 1-2, în finala Ligii Naţionale de baschet masculin

CSM Oradea-CSU Ploieşti, scor general 1-2, în finala Ligii Naţionale de baschet masculin

Marcatori:

CSM Oradea – Subotici 18 puncte, Dillon 17, Markovici 14, Nicoară 12, Popescu 5, Franklin 5, Ţibîrnă 4, Hallik 3, Denison 2

CSU Asesoft Ploieşti – Mohammed 19, Lee 15, Krapici 15, Flowers 14, Popovici 9, Adamovici 7, Burlacu 6, Guţoaia 3.

În primele două meciuri, disputate la Ploieşti, ardelenii au câştigat cu 105-93, iar gazdele s-au impus cu 95-76, scorul general fiind 1-1.

Meciul patru din finala Ligii Naţionale se va disputa duminică, tot la Oradea, iar partida decisivă, dacă va mai fi cazul, la Ploieşti, în 12 iunie.

Finala mică a fost câştigată de BC Mureş, care s-a impus în faţa formaţiei U BT Mobitelco Cluj, cu scorul de 91-69 şi 84-59, cucerind medaliile de bronz.

În semifinale, CSU Asesoft Ploieşti a eliminat formaţia U BT Mobitelco Cluj în cinci partide, în timp ce echipa CSM Oradea a trecut de BC Mureş în trei meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici