CSM Poli Iaşi - Dinamo Bucureşti, scor 3-1, în etapa a 21-a din Liga 1

CSM Poli Iaşi a câştigat, duminică, meciul de pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, scor 3-1, în etapa a 21-a din Liga 1.

720 afișări
Imaginea articolului CSM Poli Iaşi - Dinamo Bucureşti, scor 3-1, în etapa a 21-a din Liga 1

CSM Poli Iaşi - Dinamo Bucureşti, scor 3-1, în etapa a 21-a din Liga 1

Au marcat: Cristea 25' - penalty, Ştefănescu 72', Gheorghe 90+1' / Nedelcearu 7'. În urma acestui rezultat, CSM Poli Iaşi se află pe locul 9 în clasament, cu 25 de puncte, iar Dinamo ocupă poziţia a cincea, cu 32 de puncte.

0-1: Nedelcearu a deschis scorul. Fundaşul alb-roşiilor a înscris din apropiere, după ce Grahovac reuşise să respingă mingea trimisă cu capul de Ceccarelli, în urma loviturii libere executate de Nistor.

1-1: Sebastian Colţescu a acordat penalty, după un duel între Oliva şi Bosoi. Andrei Cristea a transformat fără emoţii lovitura de pedeapsă, cu un şut pe colţul opus celui pe care a plonjat portarul.

2-1: Ştefănescu îi aduce pe moldoveni în avantaj, cu un şut frumos de la marginea careului, care a făcut inutil plonjonul lui Brănescu.

3-1: Penalty pentru CSM Poli, după faultul comis de Brănescu asupra noului intrat Moldovan. Vasile Gheorghe transformă fără probleme penalty-ul, cu un şut pe jos în stânga portarului.

Iaşi: Grahovac – Bosoi, Ov. Mihalache (cpt), Frăsinescu, Sato (Ţigănaşu 70') – C. Ştefănescu, V. Gheorghe, Al. Creţu, Al. Ciucur – Bole (Mitic 46'), A. Cristea (Moldovan 88').

Dinamo: Brănescu – Ceccarelli, Nedelcearu (cpt), Maric – Romera Navarro, Busuladzic, D. Nistor, M. Oliva – Hanca, D. Rotariu (Târcoveanu 78'), V. Lazăr (Popa 62').

Cartonaşe galbene: Grahovac 88' / Hanca 30', Oliva 32', Romera 63'.

Cartonaşe roşii: - / Busuladzic 63'.

Arbitri: Sebastian Colţescu, Daniel Mitruţi, Adrian Popescu (toţi din Craiova); rezervă: Iulian Dima (Bucureşti).

Observatori: Cătălin Popa (Vaslui), Nicolae Marodin (Bucureşti).

Stadion: "Emil Alexandrescu", Iaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici