CSMS Iaşi - ASA Târgu Mureş, scor 2-2, în Liga I

Formaţia CSMS Iaşi a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu echipa ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I, în care a beneficiat de două autogoluri ale oaspeţilor.

175 afișări
Imaginea articolului CSMS Iaşi - ASA Târgu Mureş, scor 2-2, în Liga I

CSMS Iaşi - ASA Târgu Mureş, scor 2-2, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Bejan '8 (autogol) şi Hora '82 (autogol) pentru gazde, respectiv N'Doye '29 şi Goga '64 pentru ASA Târgu Mureş.

1-0: Bejan a deviat în propria poartă la o centrare a lui Ţigănaşu.

1-1: N'Doye a înscris din interiorul careului.

1-2: Goga a marcat din marginea careului, cu un şut la colţul lung.

2-2: Hora a trimis mingea cu capul în propria poartă după o lovitură liberă de pe dreapta executată de Ţigănaşu.

În minutul 90, Amauri a trimis mingea în poarta echipei CSMS Iaşi, dar reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid.

CSMS Iaşi: Caparco - Voicu, Cr. Munteanu (Vişa '76), Mihalache, Ciucur - Novac, Olah - Bosoi (Dima '46), Creţu, Ţigănaşu - Wesley (Dobre '72). Antrenor: Ionuţ Chirilă.

ASA Târgu Mureş: Viciu - Feussi, Constantin, Bejan, Sepsi - Mureşan - Hora, Voiculeţ (Gorobsov '50), N'Doye (Amauri '78), Zicu (Bumba '58) - Goga. Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Voicu '42 / Hora '13, Voiculeţ '32, Goga '47, Mureşan '69, Bejan '86, Sepsi '90+2, Feussi '90+3.

Arbitri: Iulian Dima (central) - Octavian Şovre, Sebastian Stoianov (asistenţi) - Dragoş Teodor (rezervă).

Observatori: Marian Dorobanţu, Cătălin Popa.

Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fostbalist Călin Zanc, decedat în noaptea de marţi spre miercuri, la 43 de ani, în urma unui accident rutier.

La partida de la Iaşi au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, între care şi 20 de fani ei echipei oaspete. În tribună s-au aflat şi componentele naţionalei de fotbal feminin a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici