CSMS Iaşi - CS Universitatea Craiova, scor 1-3, în Liga I

Echipa CS Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

175 afișări
Imaginea articolului CSMS Iaşi - CS Universitatea Craiova, scor 1-3, în Liga I

CSMS Iaşi - CS Universitatea Craiova, scor 1-3, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Nuno Rocha '3, '33 şi Târnăcop '78, în timp ce pentru gazde a înscris Bole, în minutul 82.

0-1: Târnăcop a centrat din partea stângă şi Nuno Rocha a înscris cu capul din 5 metri.

0-2: Nuno Rocha a majorat diferenţa cu un şut de la 17 metri.

0-3: Târnăcop a şutat de la 12 metri lateral stânga, balonul a fost deviat de un fundaş advers şi a intrat în poartă.

1-3: Bole a recuperat un balon în jumătatea adversă şi a înscris cu un şut plasat de la 16 metri pe lângă Bălgrădean.

CSMS Iaşi: Caparco - Voicu, Munteanu, Plămadă, Bădic - Al. Creţu, Olah - Bosoi (Novac '69), Bole, Ciucur - L. Dobre (Crengăniş '79). Antrenor: Nicolo Napoli.

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean - Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu - Madson, Mateiu (Ferfelea '89) - Târnăcop, Bawab (Cîrstrea '86), Băluţă (Ivan '71) - Nuno Rocha. Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Plămadă '85 / Bălgrădean '90.

Arbitri: Lucian Rusandu (centru) - Sebastian Gheorghe, Daniel Hulubei (asistenţi) - Robert Dumitru (rezervă).

Observatori: Dan Berbecaru, Marian Bucurescu.

La partida de la Iaşi au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, dintre care 30 de suporteri craioveni.

Lovitura de începere a întâlnirii de la Iaşi a fost dată de fostul internaţional italian Salvatore "Toto" Schillaci, golgheterul Cupei Mondiale din 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici