CSU Asesoft Ploieşti a câştigat Cupa României la baschet masculin

Formaţia CSU Asesoft Ploieşti a câştigat Cupa României la baschet masculin, după ce a învins, sâmbătă, în finală, echipa Elba Timişoara, cu scorul de 90-73 (42-39).

60 afișări
Imaginea articolului CSU Asesoft Ploieşti a câştigat Cupa României la baschet masculin

Reggie Elliott, de la CSU Asesoft Ploiesti (Imagine: Mediafax Foto)

Cei mai buni marcatori de la CSU Asesoft au fost De Angelo (19 puncte) şi Cepulis (18 puncte). Pentru bănăţeni, cele mai multe puncte au fost înscrise de Pesici (18) şi Radmanovac (15).

Alexander De Angelo, de la CSU Asesoft Ploieşti, a fost desemnat MVP-ul meciului. "Este un moment foarte fericit, nu-mi imaginam că voi cuceri acest trofeu şi acest titlu personal. Este rezultatul muncii mele şi a colegilor. Publicul a fot al şaselea jucător şi a fost foarte generos. Lor li se datorează acest trofeu", a spus De Angelo.

Antrenorul formaţiei prahovene, Vladimir Aranautovici, a câştigat pentru a doua oară Cupa României cu Asesoft, după ce în urmă cu patru ani era jucător la formaţia prahoveană, la primul trofeu câştigat. "Am făcut un altfel de joc în finală, ne-am mai revenit faţă de jocul de ieri când echipa nu a funcţionat. Am avut privilegiul să fiu în echipa care a cucerit prima Cupă pentru Asesoft iar acum, la aceasta, ca antrenor. Este mult mai greu pe margine decât în teren. Mai avem un obiectiv: campionatul", a spus Arnautovici.

În meciul pentru locul trei, BC Atlassib Sibiu a învins, cu scorul de 87-76 (36-37), echipa BCMUS Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici