CSU Braşov-Elba Timişoara, scor 77-75, în derbiul etapei a XXIX-a a Diviziei A

Echipa de baschet masculin CSU Braşov a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Elba Timişoara, cu scorul de 77-75 (36-35), în derbiul etapei a XXIX-a a Diviziei A.

12 afișări

Principalii marcatori ai meciului au fost Mandache 23 puncte şi Broadus 17, pentru braşoveni, respectiv Markovici 19 puncte şi Dzambici 16, pentru Elba.

În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat rezulatele:

BC Mureş-SCM U Craiova 86-67

BC Târgovişte-BCMUS Piteşti 70-75

Dinamo Bucureşti-Rapid Bucureşti 89-53

Gaz Metan Mediaş stă.

În devans s-a jucat partida dintre U-Mobitelco Cluj şi Energia Rovinari, scor 90-86, în timp ce disputa dintre CS Otopeni şi CSU Sibiu este programată duminică (ora 17.00). Ultimul meci al etapei, dintre CSU Ploieşti şi CSM Oradea, se va juca în 30 martie (ora 18.00).

Podiumul Diviziei A masculine este ocupat, în ordine, de CSU Ploieşti, cu 49 puncte, Elba Timişoara 47 puncte şi U-Mobitelco Cluj 46 puncte.

Ultima etapă a sezonului regulat este programată în 4 aprilie, după care se va intra în play-off, în care vor juca pentru semifinale echipele de pe locurile 1-8, primele partide fiind programate în 15 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici